top of page
Den første konsultation

Første gang du besøger mig, vil jeg afsætte god tid til at lytte til dine problematikker, se og mærke efter på din krop for at stille den helt rigtige diagnose. Som regel bliver der afsat 1,5 time til den første konsultation, hvorefter du vil modtage behandling på baggrund af den grundige undersøgelse.
Som RAB TCM akupunktør vil jeg se på din ubalance fra en helt anden vinkel end den, der er blevet set og vurderet af din læge, hvilket åbner op for nye behandlingsmuligheder.
Jeg vil behandle årsagen til din ubalance, og ikke blot de symptomer, som du døjer med. Hvis du f.eks. døjer med kronisk hovedpine, vil jeg finde frem til årsagen bag din hovedpine (og dem er der over 20 af), og behandle selve årsagen, og ikke blot symptomerne. Set fra en anden vinkel, kan en ubalance i kroppen medføre symptomer flere forskellige steder i kroppen. Dette betyder, at ved at behandle årsagen til f.eks. din hovedpine, vil de andre mindre/større generende symptomer i kroppen, også blive behandlet.
Du vil også få anbefalinger til livsstilstiltag og kost.
Jeg ser holistisk på dig og din ubalance. Hvilket betyder, at både krop, tanker og følelser danner grundlaget for en sund krop, og omvendt, en ubalance i én af dem, kan medføre ubalance i en af de andre. 
Da jeg har kendskab til flere behandlingsformer, kan din behandling hos mig blive kombineret med andre behandlingsformer så vi tilsammen opnår det bedste resultat. 
Jeg glæder mig til at hjælpe dig

Hvor mange behandlinger skal der til?
Det er meget individuelt. Som hovedregel er de akutte tilstande hurtigere at få behandlet. Allerede efter første behandling skal du mærke forbedring. Ved de kroniske tilstande skal der

2-4 behandlinger til inden du begynder at mærke en forskel.

 

Læs mere om behandling af:

 

Ufrivillig barnløshed                     

Menstruations ubalancer

Gynækologiske ubalancer               

Gener ved overgangsalder

Gener under graviditet 

Priser

Følgende priser er gældende for akupunktur, akupressur, øreakupunktur, zoneterapi, guasha, moxa, kostvejledning eller for kombination af flere behandlingsformer. Eftersom jeg behandler efter "all-inclusive" princip, vil der ikke blive opkrævet ekstra betaling for div. hjælpemidler, medicinsk udstyr, plastre eller andet, som du modtager undervejs, eller evt. noget, som du kan fortsætte med at arbejde hjemmefra. 

 

Første konsultation, diagnosering, behandling og evt. kostvejledning

Varighed ca.1 time 15 min

Pris: 490 kr

 

Efterfølgende behandlinger 

Varighed ca.1 time

Pris: 450 kr

Hvis behandling vil kræve mere tid end planlagt.

+100 kr 

Dette vil altid blive aftalt på forhånd

Klippekort:

6 behandlinger á ca.1 time

Pris: 2400 kr (400 kr/gang, du sparer 300 kr)

 

10 behandlinger á ca.1 time 

Pris: 3600 kr (360 kr/gang, du sparer 900 kr)

 

Bachs blomsterdråber

Første flaske (til 3-4 ugers forbrug)

Pris:150 kr

 

Efterfølgende flaske

Pris:100 kr

 

Gavekort:  Valgfrit beløb

                               

Betalingsmuligheder: kontanter, bankoverførsel eller

MobilePay 88696

De fleste sundhedsforsikringer, samt Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud eller dækker akupunkturbehandlinger, som er udført af en akupunktør hos Praktiserende Akupunktører.

My Approach
bottom of page